Over ons

Na een decennia van aanhoudende groei, wordt de textiel en handel industrie ingesteld op drievoudig grootte in de komende 20 jaar. Deze enorme groei biedt talloze mogelijkheden aan om zich bij het zoeken naar een uitdaging in de textielindustrie te ontwikkelen.

Als Nederlands bedrijf, is ”Holindo Trade Holding” opgericht met de visie van het verstrekken van de bloeiende handel, en de vervaardiging met een kant en klare levering van de beste en gekwalificeerde producten. De vervulling van deze visie was mede mogelijk gemaakt dankzij de combinatie van vele factoren.
”Code of Silence Merk”, ”HTH kledingfabriek” en ”HTH Stoffenfabriek” maken deel uit van ”Holindo Trade Holding”, en is een toonaangevend merk en modebedrijf voor de wereldwijde markt.

”HTH Fabriek Group en partners” beschikt over een ”Oeko Tex” en ”ISO Certificaat Wereldwijd” en bieden een enorme selectie van ontwerpen in herenkleding en uniformen.
Bovendien heeft ”Holindo Trade Holding” vele dochterondernemingen die gevestigd zijn in Azië en Europa. Deze dochterondernemingen leveren aan meerdere fabrikanten en de handelsondernemingen.