HTH Kledingfabriek

HTH kledingfabriek is opgericht in 2009, op dat moment waren we een onderaannemer van diverse kledingfabrikanten. Door een zeer goede presentatie en uitstekende resultaten te hebben behaald, hebben we terugkerende en nieuwe klanten. Daardoor hebben we besloten om een zakelijke entiteit te vormen. Met deze nieuwe entiteit kunnen we verder groeien zowel als bedrijf en productiecapaciteit.

Onze manier van handelen is gebaseerd op  klantvriendelijkheid en behulpzaamheid naar onze klanten toe. Het belangrijkste instrument is gebaseerd op het begrip van uitzonderlijke service en belangrijke onderscheidende factoren, een professionele dienstverlening behoort tot onze tweede natuur. Wij geloven dat elk werk dat wij doen, teamwork is. En elk individu vormt een waardevolle aanwinst voor ons bedrijf. We hopen dat ons team aan alle verwachtingen en eisen van alle klanten voldoet, wat succes zal opleveren.

“Wij zijn snel, efficiënt, professioneel en betrouwbaar”
HTH zal uw partner zijn voor uw nieuwe en herziende Corporatieve uniformen. Onze eerste prioriteit is om u een uitstekend bedrijfsuniform aan te bieden, die u en uw medewerkers laat glimlachen. Op deze manier kan het imago van uw bedrijf naar een hogere stap treden.

collar